Sis anys de presó per a un veí de Sant Cugat per tinença d'armes de guerra


Temes relacionats

L'Audiència de Barcelona acusa un veí de la ciutat d'acumular armes de guerra (23/jul/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Audiència de Barcelona

Imatge d'arxiu de l'Audiència de Barcelona

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a sis anys de presó un veí de Sant Cugat que tenia a casa seva dos fusells de guerra i quatre pistoles, també considerades armes de guerra. El condemnat tenia les armes sense permís i les havia modificat comprant peces per Internet sabent que era il·legal.

El condemnat no havia tingut mai permís d'armes curtes, i el permís d'armes llargues li van retirar el 2010 després que la seva exparella el denunciés per violència domèstica. Aleshores li van confiscar 20 armes llargues, però en va seguir comprant i acumulant sabent que era il·legal.

La fiscalia demanava inicialment 15 anys de presó per tinença d'armes de guerra i d'explosius, però el tribunal només l'ha condemnat pel primer delicte. L'home tenia també 1.400 cartutxos, 3.120 projectils i un quilo de pólvora.

La sentència considera provat que l'home presumia davant dels amics i companys de feina de les armes que tenia, i a més les reparava i les feia operatives, gràcies a la compra de peces il·legals per Internet. De fet, les pistoles que tenia havien estat modificades sabent que no ho podia fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.