L'EMD de Valldoreix organitza unes estades esportives de Setmana Santa del 5 al 8 d'abril


  • Comparteix:

Mercedes Rojo diu que les escoles esportives no són 'una escola bressol'

Mercedes Rojo diu que les escoles esportives no són 'una escola bressol'

El pavelló de voleibol de Valldoreix acollirà, entre el 5 i el 8 d'abril, les Escoles Esportives de Pasqua, després de l'èxit que les jornades van tenir al Nadal. Així, l'EMD es compromet a organitzar, a partir d'ara, aquestes sessions durant els períodes de vacances escolars com alternativa lúdica pels nens.

La bona acollida que va tenir l'Escola d'Hivern ha portat a l'EMD ha organitzat escoles esportives en els períodes que els nens tenen vacances de Setmana Santa. En aquest sentit, les vacances escolars es converteix en una bona excusa perquè els més menuts facin activitats esportives d'una forma didàctica.

A partit de dilluns vinent, i fins dijous, el pavelló esportiu serà, de nou, l'escenari d'aquesta iniciativa que comptarà amb l'assessorament de llicenciats en INEF. La vocal de Serveis Personals, Mercedes Rojo, ha dit que les escoles són la millor opció per divertir-se sense sortir de Valldoreix:

Mercedes Rojo

És una bona alternativa per no sortir de Valldoreix


Les escoles, que compten amb un servei de menjador, van adreçades a nens i nenes de 5 a 14 anys. La vocal de Serveis Personals ha remarcat, però, que les escoles són un recinte d'entreteniment i esplai, i no una escola bressol:

Mercedes Rojo

Com totes les escoles esportives es fan activitats amb professionals de l'esport


Les inscripcions ja es poden fer a la seu de l'EMD de Valldoreix, fins el 4 d'abril. Els participants de les escoles esportives també podran usar el camp de gespa, així com la piscina municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.