Ingressa a presó el presumpte autor d'una agressió sexual a Sant Cugat


Temes relacionats

La Policia Local extremarà les precaucions a la zona de l'agressió sexual (25/jul/14)

Una noia pateix una agressió a la zona del Sant Cugat Centre Comercial (24/jul/14)


  • Comparteix:

Comissaria dels Mossos a Sant Cugat

Comissaria dels Mossos a Sant Cugat

Ha ingressat a presó el presumpte autor d'una agressió sexual i d'un robatori violent a Sant Cugat. Els fets es van produir a un pàrquing exterior de la zona del Sant Cugat Centre Comercial la matinada del 18 de juliol quan un noi i una noia que estaven a l'interior del seu vehicle van ser assaltats per un individu. El detingut, de 20 anys i veí de Sabadell, acumula 12 antecedents, la majoria dels quals són robatoris amb violència.

Els dos amics estaven conversant amb la finestra abaixada i el presumpte autor es va dirigir a la finestra de la conductora i els va ruixar amb un esprai per incapacitar-los temporalment.

L'assaltant va treure la noia violentament del vehicle i li va intentar fer tocaments, però la víctima es va defensar i va poder veure el rostre de l'agressor que acte seguit va fugir corrent del lloc en veure's sorprès per la presència d'un grup de persones que passaven per la zona on van passar els fets.

Abans de fugir, l'home es va endur les pertinences de les víctimes, entre les quals hi havia els dos telèfons mòbils, diners en efectiu que duien al moneder i un aparell reproductor mp4.

En seu policial, les víctimes van reconèixer fotogràficament el presumpte autor dels fets, però totes les tasques de localització van ser infructuoses fins que finalment va ser identificat i se li va lliurar requeriment de compareixença al jutjat d'instrucció número 7 de Rubí, que va decretar l'ingrés a presó després de ser reconegut en roda de reconeixement per les dues víctimes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.