La PAH local es concentra aquest dijous en suport dels companys rubinencs


Temes relacionats

ICV dóna suport a la protesta de la PAH de Rubí a Sant Cugat ( 1/oct/14)

La reunió entre la PAH de Rubí i l'Ajuntament acaba sense cap acord (30/set/14)

La CUP insta l'Ajuntament a intercedir davant CatalunyaCaixa (29/set/14)


  • Comparteix:

Els concentrats, en una imatge d'arxiu

Els concentrats, en una imatge d'arxiu

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat convoca per aquest dijous una concentració en suport als companys de Rubí acampats des de la setmana passada davant l'oficina de CatalunyaCaixa del carrer de Villà. L'acte, que començarà al lloc de l'acampada a les cinc de la tarda, dóna suport a la petició de dació en pagament per a la vintena d'afectats de Rubí per casos de desnonament.

Després d'uns mesos d'activitat intermitent, la PAH convoca a la ciutadania a donar suport als acampats del carrer de Villà des de dimarts de la setmana passada. La crida, feta a través de les xarxes socials, demana als assistents portar la samarreta de la PAH o una de color verd.

La convocatòria, a les cinc de la tarda al lloc de l'acampada, continuarà a les sis quan els assistents es dividiran en tres grups per fer arribar les seves demandes a la resta de sucursals del banc a la ciutat.

La trobada finalitzarà amb una assemblea oberta a les vuit del vespre al carrer de Sant Jordi número 5.

La lluita de la PAH de Rubí continua rebent adhesions. Després de la CUP i 6 claus, ICV i el Cercle Podem han fet públiques, a través d'un comunicat i les xarxes socials, el suport a la causa de la plataforma rubinenca.

Aquest dimarts passat la coordinadora d'ICV, Roser Casamitjana, ha visitat els acampats. El Cercle Podem ha estat present en una de les assemblees de la PAH de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.