La PAH de Sant Cugat es manifesta en suport als companys concentrats de Rubí


  • Comparteix:

Moment de la concentració a la plaça d'Octavià

Moment de la concentració a la plaça d'Octavià

Una seixantena de persones han acudit aquest dijous a la crida de la PAH de Sant Cugat per donar suport a la PAH de Rubí que des de dimarts de la setmana passada protesta a l'oficina de CatalunyaCaixa del carrer de Villà. Després d'una concentració a la mateixa acampada, els manifestants han reclamat a les quatre sucursals del banc la dació en pagament per a la vintena d'afectats de Rubí per desnonament.

La PAH de Rubí ha demanat a les entitats bancàries que pressionin perquè els bancs on els afectats tenen les seves hipoteques acceptin les vivendes com a pagament del deute. L'entitat també ha exigit lloguers socials per als afectats, que reclamen que el seu banc recuperi les hipoteques que va vendre als anomenats 'fons voltor', inversors que busquen al millor preu els actius que deixa la bombolla immobiliària.

Respecte a la protesta, la portaveu de la plataforma, Luz Adriana, ha lamentat que els bancs no hagin atès els manifestants i els hagin negat la informació que demanen. No obstant això, Adriana s'ha mostrat satisfeta amb la mobilització perquè ha donat visibilitat a l'entitat i ha fet que molta gent se solidaritzi amb les seves demandes.

Luz Adriana

La gent s'ha solidaritzat i ha participat però és una vergonya que sent clients de CatalunyaCaixa no ens vulguin atendre, exigim respecte i que ens escoltin.


Els Mossos han presenciat la protesta, que s'ha desenvolupat amb tranquil·litat. La reivindicació ha continuat amb una assemblea oberta.

La causa defensada per la PAH de Rubí i Sant Cugat té l'adhesió de la CUP, ICV, La Floresta 15M, 6 Claus i la PAH de Barcelona i Badia del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.