El musical 'Un Nadal amb Mr. Scrooge' busca alumnes de centres locals


Temes relacionats

Mr. Scrooge es contagia de l'esperit nadalenc dels estudiants locals (17/des/13)

Castanyer: 'Tenim l'obsessió d'acostar la música als joves d'una manera pràctica' (17/des/13)


  • Comparteix:

Un moment de la representació de l'any passat

Un moment de la representació de l'any passat

El Cor Infantil Sant Cugat (CISC) ha engegat una campanya als centres educatius per trobar estudiants que participin a l'edició d'enguany del musical 'Un Nadal amb Mr. Scrooge'. El Teatre-Auditori acollirà un any més la representació, que tindrà lloc el 2 desembre.

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' és un projecte pedagògic i musical impulsat des del CISC amb el suport de l'Ajuntament i la comunitat educativa. Els alumnes participants formen un cor que està sempre a l'escenari i que serveix de reforç al del CISC, a banda dels actors protagonistes. La idea va néixer el 2011, quan el cor va oferir la primera edició del musical. Tres anys després, l'espectacle s'ha consolidat i s'ha obert a estudiants dels últims cursos de primària i els primers de secundària.

La inscripció de cada alumne es fa a través dels centres escolars - i no a títol individual -, costa cinc euros, en concepte d'una entrada per al Teatre-Auditori, i les entrades es vendran a 10. Per inscriure-s'hi, les escoles i instituts han d'omplir el formulari que hi ha al Pla de Dinamització Educativa de la web de l'Ajuntament. A banda dels assaigs amb els cors inscrits, que serà el 24 de novembre, també hi haurà una sessió per formar els mestres participants, el 14 d'octubre al Xalet Negre.

A banda de Sant Cugat, l'activitat també està oberta als centres educatius de Rubí i de Cerdanyola. En l'edició de l'any passat van participar 160 estudiants dels instituts Leonardo da Vinci i Angeleta Ferrer i l'escola Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.