El Concurs de Castells demostra un futur 'esperançador', segons els Gausacs


Temes relacionats

Els Gausacs descarreguen la tripleta de 8 al Concurs de Castells ( 5/oct/14)


  • Comparteix:

Moment de l'entrega del trofeu / Foto: Castellers de Sant Cugat

Moment de l'entrega del trofeu / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat han culminat la seva participació al Concurs de Castells de Tarragona amb una 13a posició, després de proclamar-se dissabte els guanyadors de la jornada. El cap de colla dels camises verdes ha destacat que, més enllà dels resultats en el certamen de castells més important, la seva actuació demostra que el present dels Gausacs és 'important' i el futur 'esperançador'.



Els camises verdes han portat a Tarragona castells molt treballats i consolidats, especialment la torre de 8 amb folre que els Gausacs van descarregar per primera vegada aquesta temporada. Juntament amb el 3 de 8 i el 4 de 8, els Castellers de Sant Cugat van descarregar una tripleta de 8 que els ha donat la victòria a la segona jornada del concurs, en part, per la penalització de les colles amb les quals estaven empatats.

Més enllà dels resultats i la posició, per al cap de colla, Toni Castanyer, el Concurs de Castells de Tarragona és un gran aparador per mostrar les seves construccions.

Toni Castanyer

El treball de la torre i la gent que ha vingut als assaigs ens ha permès treballar altres castells de tècnica superior. Ens fa pensar en un futur esperançador de la colla.


De fet, aquest certamen, segons Castanyer, els serveix d'empenta per evolucionar cap a castells millors i més grans. En aquest sentit, el cap de colla ha explicat que l'entitat compta amb un volum de gent suficient per poder assolir noves construccions, però cal millorar la constància en els assaigs per consolidar la feina.

Toni Castanyer

Ha d'haver-hi una mínima constància perquè la feina es pugui consolidar. Esperem que la victòria repercuteixi en el volum mínim de gent per fer les noves estructures.


D'aquesta manera, Castanyer s'ha mostrat convençut en veure 'algun dia' els Castellers de Sant Cugat en la jornada de diumenge del concurs de Tarragona amb les millors agrupacions, ja que la colla local està creixent i evolucionant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.