Triple detenció a Sant Cugat per robatoris a cases


  • Comparteix:

La triple detenció la van fer membres de l'àrea de seguretat dels Mossos a Sant Cugat / Foto: Mossos d'Esquadra

La triple detenció la van fer membres de l'àrea de seguretat dels Mossos a Sant Cugat / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra de Sant Cugat van detenir la nit del 25 al 26 de setembre un home com a presumpte autor d'un robatori amb força a una llar santcugatenca. Segons ha pogut saber Cugat.cat, els agents policials van detenir també, el mateix dia, dos menors més per un intent de robatori a una casa de la Floresta.

En la primera operació, els Mossos van rebre la trucada d'un veí de Sant Cugat que alertava que algú havia entrat a la casa del costat, mentre els propietaris, que viuen habitualment a Barcelona, no hi eren. Una dotació policial es va desplaçar fins al lloc dels fets passats 30 minuts de les dotze de la nit del 25 al 26 de setembre. Quan els agents van arribar, van comprovar que a l'interior de la llar hi havia un home que, quan va veure als policies, va sortir de la casa corrents. Va ser llavors quan va començar una persecució que va acabar quan el presumpte lladre va anar a parar al jardí d'una altra casa propera on el veí el va poder aturar i retenir fins que els policies van arribar.

Una vegada es va efectuar la detenció, l'home de 40 anys i veí de Barcelona va confessar. Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra a Cugat.cat, l'home, que ja té antecedents policials per altres robatoris, va entrar a la casa després de forçar una de les finestres amb unes tisores de podar que va trobar al mateix jardí. El presumpte lladre va passar a disposició judicial a Rubí on el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Dues persones passen a fiscalia de menors
En la segona operació, els Mossos, també alertats per uns veïns, van detenir la tarda del 25 de setembre dos menors d'edat per un intent de robatori a una casa de la Floresta. Segons les investigacions dels Mossos, els joves picaven al timbre de les cases on presumptament volien robar i, si no els responia ningú, es disposaven a entrar. El cas d'aquests dos nois ha passat a la fiscalia de menors.

Segons els Mossos d'Esquadra, en tots dos casos la col·laboració ciutadana ha estat clau per a les detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.