El magazín '1món.cat' s'estrena aquest cap de setmana a la web de Cugat.cat


  • Comparteix:

Imatge promocional del programa / Font: ACN

Imatge promocional del programa / Font: ACN

La cultura, la gastronomia i el patrimoni són alguns del ingredients del magazín '1món.cat', que s'estrena aquest dissabte al web de Cugat.cat i a les televisions locals de La Xarxa. L'espai, dirigit per la periodista Glòria Trullàs, s'emet els dissabtes i els diumenges de sis de la tarda a vuit del vespre i tindrà entre els seus continguts entrevistes i reportatges elaborats per Cugat.cat.

Cada cap de setmana, un poble, comarca o un esdeveniment singular esdevindran el fil conductor de l'espai per donar a conèixer la diversitat i la riquesa del país, explicades en clau local. Els topònims, l'arquitectura i les històries dels personatges més entranyables tindran cabuda en dues hores de directe fetes per les televisions locals, amb el suport de l'equip de La Xarxa.

El programa dedicarà espais per descobrir les varietats de vi catalanes i plats que hi combinin, explicarà la feina dels artesans i farà un retrat dels habitants dels pobles més petits de Catalunya.

Alguns dels protagonistes del programa seran el filòleg Pau Vidal, que analitzarà els topònims i els sobrenoms més populars de la localitat protagonista, i els monologuistes Pere Cabaret, Eduard Biosca i Martín Piñol, que es rellevaran cada setmana per analitzar la visió dels personatges, entitats i tradicions més arrelades al territori.

Manresa, que celebra fins aquest diumenge la Fira Mediterrània, és la ciutat escollida per donar el tret de sortida a aquest nou format. La fira d'enguany ret homenatge al cantant Peret, recentment desaparegut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.