L'Escola de pares i mares arrenca avui els cursos del nou trimestre


  • Comparteix:

El programa està organitzat per la Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat

El programa està organitzat per la Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat

L'Escola de pares i mares, organitzada per la coordinadora d'AMPA de Sant Cugat, arrenca aquest dilluns la programació del nou trimestre per al qual s'han organitzat tres tallers i dues xerrades. 'Créixer en Família' és la primera proposta, consta de sis sessions i està impartida per la psicòloga experta Maite Xarrié.

La programació dóna el tret de sortida aquest dilluns amb la primera de les sessions d'aquest taller, centrat en infants de zero a tres anys. S'imparteix al Xalet Negre de set del vespre a nou de la nit.

La proposta tindrà una segona edició, en aquest cas centrada en nens de sis a 12 anys i també a càrrec de Maite Xarrié. El taller, de sis sessions, arrencarà aquest dimecres a les vuit del vespre a l'escola Joan Maragall. Aquests cursos estan subvencionats per la secretaria de Família.

Completa la programació un tercer taller de dues sessions de la mà de la 'coach' i diplomada en Magisteri Roser Sellés. Sota el títol 'Preparar amb els nostres fills el dia de demà. Proposta d'intel·ligència emocional', el curs es desenvoluparà el 13 i 27 de novembre a l'escola Catalunya a partir de les vuit del vespre.

A més, el nou trimestre ofereix dues xerrades. La primera tindrà lloc l'11 de novembre a l'escola Pureza de María i abordarà l'educació infantil sense estrès. La conduirà el consultor pedagògic Juanjo Fernández Sola i està prevista a partir de dos quarts de vuit del vespre. La segona serà el 20 de novembre a la mateixa hora a l'escola Collserola i tractarà com explicar als nens les pèrdues, mort i separacions. És a càrrec de la directora del centre de psicologia infantil Psicodomus, Carmen Naranjo.

Escola de pares i mares

Es tracta d'un programa formatiu que persegueix promoure les habilitats educatives de pares i mares, i treballa diferents aspectes que afecten la infància i l'adolescència.

El programa està format per xerrades a càrrec d'especialistes de diversos àmbits que es reparteixen entre equipaments municipals i els mateixos centres educatius. Les propostes estan obertes a tot el públic i són fruit d'aportacions de famílies, escoles i professionals santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.