Part del comerç local s'anima a obrir per incentivar les vendes


  • Comparteix:

Part dels comerços de la ciutat ha aprofitat aquest diumenge per obrir, tot i que alguns ho han fet amb un horari reduït. El rendiment econòmic ha estat el principal motiu per apujar les persianes dels establiments, tot i que el festiu comercial ha coincidit amb el Dia de la Hispanitat.

Alguns botiguers de la ciutat, especialment de l'eix de vianants i del Sant Cugat Centre Comercial, han optat aquest diumenge per obrir les portes dels seus comerços i reactivar-ne les vendes.

La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que aquesta decisió no respon a cap motiu polític, sinó que es tracta d'una oportunitat per atraure els vianants cap al comerç local.

Maite Pérez

Sent diumenge la gent està al poble, i en comptes d'anar a Barcelona, hem de donar l'alternativa perquè es quedin aquí.


Alguns dels comerciants que han optat per obrir també han destacat l'oportunitat que suposen aquestes jornades festives per incentivar les vendes.

Comerciants

És una oportunitat per fer més vendes i que vinguin a comprar els que normalment estan treballant. / En ser festiu hi ha més gent al carrer, i intentem aprofitar totes les ocasions per vendre.


Els propers festius que es permetrà obrir a les botigues són l'1 de novembre, i els dies 6, 8 i 28 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.