Tots els membres de la Penya Regalèssia seran Fills predilectes de Sant Cugat


Temes relacionats

La Penya Regalèssia obre la festa amb un pregó ple de records i passat (27/jun/14)

Sant Medir fa celebrar als santcugatencs els 75 anys de la Penya Regalèssia ( 4/mar/14)


  • Comparteix:

La Penya Regalèssia rebrà el títol de Fills predilectes de Sant Cugat en el ple de dilluns vinent. El 3 de desembre es farà el lliurament de les condecoracions honorífiques a tots els membres actuals i antics de la penya en un acte al Teatre-Auditori, on es podrà veure el documental que Cugat.cat ha realitzat sobre els 75 anys d'història d'aquest grup emblemàtic i la seva tasca de manteniment del patrimoni de la ciutat.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha anunciat aquest dimarts els diferents reconeixements que s'organitzaran per convertir la Penya Regalèssia en Fills predilectes de la ciutat. El proper ple aprovarà i concedirà el títol honorífic i les condecoracions es lliuraran el 3 de desembre al Teatre-Auditori. Paraira assegura que la Penya Regalèssia es mereix aquest títol per la seva labor social.

Cristina Paraira

És un reconeixement a l'acció constant de la Penya Regalèssia a favor del patrimoni local i de tota la feina que han fet.


El membre de la Penya Regalèssia Gabriel Moreras ha agraït aquest reconeixement i ha assegurat que el grup seguirà treballant per mantenir l'ermita de Sant Medir i el patrimoni de la ciutat.

Gabriel Moreras

És un gran motiu de satisfacció i un honor que l'Ajuntament ens proposi com a fills predilectes de Sant Cugat.


En la cerimònia d'entrega de les condecoracions, s'estrenarà el documental produït per Cugat.cat sobre la Penya Regalèssia. La directora del documental, Cristina Mur, ha explicat que es tracta d'un recorregut històric per la trajectòria de la penya.

Cristina Mur

Vol ser un repàs de la seva trajectòria. Han contribuït a preservar el patrimoni cultural i a preservar moltes tradicions populars.


El títol de Fill predilecte s'entregarà als 17 membres actuals de la Penya Regalèssia i en forma de títol pòstum a 28 antics membres. La llista de condecorats és la següent: Jaume Pahissa, Miquel Garrell, Joan Baila, Jaume Grau, Gabriel Moreras, Joan Manich, Tomas Grau, Ramon Tàrrega, Joan Manel Moncau, Manolo Helices, Lluís P. Berenguer, Miquel Soler, Victorià Ranera, Jaume Ambrós, Pere Sans, Alfred Navarro, Joaquim Soto, Joaquim Sobregrau, Manel Pujol, Joan Buscallà, Josep Pros, Pere Paradell, Gabriel Farrés, Joan Mercader, Francesc Figarola, Andreu Boldú, Evarist Jané, Felip Pujol, Joaquim Casas, Roc Gómez, Joan Peña, Ignasi Buscallà, Jaume Buscallà, Joan Moncau, Josep Benet, Ramon Torné, Francesc Tortosa, Vicente Troyano, Antonio Bautista, Pascual Bibián, Joan Badia, Josep Cortijos, Josep Garrigós, Gabriel Foix i Josep Barberà.

La Penya Regalèssia va ser l'entitat pregonera de la Festa Major d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.