Sant Cugat serà un dels punts d'aturada de la segona Ruta Elèctrica Catalana


Temes relacionats

Sant Cugat escenifica la seva aposta pel vehicle elèctric amb la Ruta Elèctrica (14/set/12)

La cursa Ruta Elèctrica 2012 fa parada a Sant Cugat (14/set/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat ja va participar a la Ruta al 2012

Sant Cugat ja va participar a la Ruta al 2012

Sant Cugat serà un dels punts d'aturada de la segona edició de la Ruta Elèctrica Catalana, una iniciativa en què participen ajuntaments, empreses d'automoció i particulars i que pretén fer difusió dels cotxes sostenibles. La ruta, que té tres recorreguts diferents i posa el punt final a Barcelona, farà parada a la plaça Victòria dels Àngels aquest divendres a dos quarts de dues del migdia.

La Ruta Elèctrica Catalana va néixer al 2012 amb l'objectiu d'aplegar el màxim nombre de vehicles que funcionin amb propulsió elèctrica o del tipus híbrid amb endoll. En aquella ocasió ja tenir la col·laboració de la ciutat, on es van agrupar una trentena de vehicles. Les previsions són que enguany també n'arribin diverses desenes. L'Ajuntament, de la seva banda, aportarà dos cotxes: un Renault Twizzy i un Renault Kangoo.

L'organització ha definit tres rutes: la del sud, que arribarà a Barcelona des del camp de Tarragona, la de Ponent, que vindrà des de la zona de Lleida, i la Nord, procedent de les terres gironines. Aquest divendres, cap a dos quarts de dues del migdia, els pilots de la ruta de Ponent arribaran a Sant Cugat, faran una pausa i cap a les tres reemprendran la marxa cap a Barcelona, on es trobaran amb els participants dels altres dos recorreguts a l'Arc de Triomf.

Aquesta cita ambiental se situa en l'Expoelèctric Fórmula-e i està organitzat per l'empresa Volt-Tour. En cas de voler participar en la Ruta, cal omplir el formulari corresponent de la web Expoelectric-formulae.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.