La PAH de Rubí continua la protesta i demana la comprensió ciutadana


Temes relacionats

La portaveu de la PAH de Rubí, absolta de coacció per la protesta local ( 9/oct/14)

La reunió entre la PAH de Rubí i l'Ajuntament acaba sense cap acord (30/set/14)

La PAH de Rubí continua concentrada davant CatalunyaCaixa (26/set/14)


  • Comparteix:

La PAH de Rubí, acampada des de fa setmanes a Sant Cugat, continua la protesta a favor de la dació en pagament per a una vintena de famílies del municipi veí i demana la comprensió de la ciutadania. És una petició que arriba després que en la cercavila de protestes dels dijous un dels membres de l'entitat hagi patit un atac d'ansietat a causa d'una discussió amb uns clients que sortien de l'oficina de CatalunyaCaixa de Rius i Taulet.

Més comprensió ciutadana és el que demana la PAH de Rubí que, des del 23 de setembre, està acampada davant l'oficina de CatalunyaCaixa al carrer de Villà per demanar la dació en pagament i lloguer social per a una vintena de famílies de la localitat veïna. Una petició que ha agafat més força en la cercavila de protestes setmanal que fa l'entitat i que aquest dijous ha viscut l'atac d'ansietat d'un dels manifestants després d'una discussió amb dos clients que sortien de la sucursal del banc a Rius i Taulet.

Dues dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local i els Mossos han intervingut per atendre l'afectat, sense afectacions en el trànsit. La PAH de Rubí ha assegurat que l'episodi ha estat un malentès entre el seu company i aquests clients i és per això que ha aprofitat per demanar més comprensió a la ciutadania en la seva causa, del tot pacífica, tal com assegura la seva portaveu, Luz Adriana.

Luz Adriana

Volem lluitar pel benestar de tots. Som pacífics i esperem que el poble se'ns uneixi.


La quarantena de persones ha mantingut la concentració davant l'oficina de CatalunyaCaixa de Rius i Taulet, que ha tancat les portes momentàniament durant la incidència. L'entitat està a l'espera de les reunions que l'alcaldessa de Rubí vol tenir amb CatalunyaCaixa i l'alcaldessa, Mercè Conesa, per donar resposta a les demandes dels afectats, cap d'ells de la Sant Cugat.

La PAH de Rubí, que aquest dijous ha desplegat 80 persones en la seva cercavila per les seus del banc, continua la seva protesta amb el lema 'sí que es pot'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.