Sant Cugat es tenyeix de rosa pel Dia Internacional contra el Càncer de Mama


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha instal·lat una pancarta de 15 metres d'alçada per commemorar el Dia contra el Càncer de Mama

L'Ajuntament ha instal·lat una pancarta de 15 metres d'alçada per commemorar el Dia contra el Càncer de Mama

El Dia Internacional contra el Càncer de Mama tenyeix l'ajuntament amb il·luminació rosa durant les nits d'aquest divendres, dissabte i diumenge. A més, el consistori llueix una pancarta de 15 metres d'alçada per conscienciar la població sobre els riscos d'aquesta malaltia. Durant el cap de setmana, la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) posarà tres taules per recaptar donatius per a la investigació i ajuda als afectats.

Segons dades de l'AECC, cada any 22.000 persones són diagnosticades amb càncer de mama a l'Estat espanyol. A més, asseguren que una de cada vuit dones patirà aquesta malaltia al llarg de la seva vida. És per això que cada any es commemora el Dia Internacional contra el Càncer de Mama amb la voluntat de recollir donatius per a la investigació i l'ajuda als pacients.

Aquest divendres, la delegació local de l'AECC diposa de tres punts d'informació i recollida de donatius a la ciutat: a la plaça de la Vila, a la rambla de Can Mora i al carrer de Santa Maria. La presidenta de la delegació local de l'AECC, Marta Martí, ha destacat la implicació mundial en la lluita contra el càncer de mama.

Marta Martí

Que tot el món estigui implicat en ajudar la recerca del càncer és molt esperançador.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha recordat la importància de la investigació i la prevenció en la lluita contra el càncer.

Susanna Pellicer

Aquests dies serveixen per recordar i fer èmfasi en la importància de la recerca i per donar un missatge esperançador.


L'empresa Citelum ha instal·lat una il·luminació puntual que tenyeix de rosa l'ajuntament durant les nits d'aquest divendres, dissabte i diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.