Vallès Feminista mostra les diferències de gènere amb un 'trivial'


  • Comparteix:

Els santcugatens han enganxat gomes per demostrar quantes hores dediquen a tasques domèstiques

Els santcugatens han enganxat gomes per demostrar quantes hores dediquen a tasques domèstiques

El col·lectiu Vallès Feminista ha mostrat les diferències d'hores que dediquen homes i dones a la llar amb un 'trivial' a la plaça d'Octavià que ha servit per preparar la jornada reivindicativa d'aquest dimecres 'La vaga de totes'. Les reformes laborals i la violència de gènere, entre d'altres, seran les reivindicacions principals de les activitats que es preparen en diferents punts de Barcelona.

Els santcugatencs que s'han apropat a la plaça d'Octavià aquest dimarts han enganxat gomes en un trivial dividit en tasques domèstiques com la neteja, la compra, la cuina i els infants per demostrar qui inverteix més hores en els treballs de la llar.

Segons la membre del col·lectiu Hora Bruixa Carmen Alonso, la jornada d'aquest dimecres serveix de preparació per fer una aturada de dones de tot un dia a la primavera i per mostrar les diferències de repartiment de tasques.

Carmen Alonso

Aquesta acció és per convocar la vaga d'aquest dimecres que vol simbolitzar les diferències a la llar i moltes altres.


La idea de fer 'La vaga de totes' va sorgir fa un any de diferents grups feministes de Barcelona. Des de llavors, s'ha fet una crida a tothom perquè participi en un fenomen que consideren únic, ja que per primera vegada en una mobilització es tenen en compte tots els aspectes de la vida quotidiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.