Les teles i ràdios de La Xarxa celebren el Premi Nacional de Comunicació


Temes relacionats

Cugat.cat i els mitjans locals adherits a La Xarxa, Premi Nacional de Comunicació (23/oct/14)


  • Comparteix:

El Museu Frederic Marès de Barcelona ha acollit la trobada de ràdios i televisions locals adherides a La Xarxa que la plataforma ha organitzat per celebrar el Premi Nacional de Comunicació atorgat aquest dimecres. Més de 150 persones han assistit a l'acte, on s'ha fet entrega d'una rèplica del guardó als representants dels mitjans locals associats a La Xarxa.

La Xarxa de Comunicació Local ha volgut reunir les televisions i ràdios que en formen part en una trobada per celebrar la concessió del Premi Nacional de Comunicació. Amb la presència de representants de la Generalitat, les diputacions, ajuntaments i els mitjans guardonats, l'acte ha permès als assistents intercanviar impressions sobre la bona salut de la informació de proximitat.

La trobada ha arrencat amb el discurs del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que ha posat de manifest que els mitjans locals són una 'eina necessària i insubstituïble' i representen 'la força del món local'.

El conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, ha remarcat que ja tocava 'reconèixer la feina dels professionals de la comunicació local', mentre que el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, ha afegit que el Premi Nacional de Comunicació 'avala la feina de La Xarxa i els mitjans locals' en la comunicació de proximitat.

El pati del Museu Frederic Marès ha estat l'escenari de la trobada, en què La Xarxa ha concedit una rèplica dels guardons als representants de les ràdios i televisions adherides a la plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.