El Correllengua 2014 aposta per potenciar l'ús social del català


Temes relacionats

El Correllengua reforça la seva continuïtat per potenciar l'ús social del català ( 2/nov/13)


  • Comparteix:

Part del cartell del Correllengua d'enguany / Font: Casal Popular La Guitza

Part del cartell del Correllengua d'enguany / Font: Casal Popular La Guitza

El Casal Popular la Guitza dóna el tret de sortida aquest dijous a les set del vespre als actes del Correllengua 2014 amb la presentació del llibre 'Ajudeu-me: el crit d'una llengua que se sent viva', de la brasilera Eliana Oliveira de Freitas. El gruix de les activitats es concentraran divendres i dissabte de la setmana vinent en una edició dedicada enguany a la poetessa Maria-Mercè Marçal i que inclourà una lectura poètica de Marçal, una mostra d'actuacions de cultura popular, una gimcana i un sopar popular.

La portaveu de la Guitza, Mireia Ferrés, ha destacat que enguany s'arriba a la tercera edició del Correllengua a Sant Cugat, amb un programa cada cop més participatiu i amb més gent implicada en la defensa del català.

Mireia Ferrés

Continuem defensant la llengua i la cultura catalanes amb diverses activitats i arribem a aquesta tercera edició amb un programa amb més gent que hi col·labora.


El Casal Popular la Guitza acollirà les dues primeres activitats. La presentació del llibre de Oliveira de Freitas aquest dijous i la lectura poètica a càrrec de Núria Gibert i Helena Minuesa i un tast de ratafies divendres de la setmana vinent.

Està encara per confirmar que el gruix de les activitats del dissabte 1 de novembre se celebrin a la plaça de l'Om. Aquestes propostes es concreten en primer lloc amb la mostra de cultura popular amb l'Esbart Sant Cugat i els Bastoners a partir de les cinc de la tarda i la gimcana per la llengua, amb equips de quatre a set persones, a partir de les sis.

A les nou del vespre arribarà el torn del sopar popular a càrrec de la cooperativa La Temerària, seguit de la batalla final de la gimcana dels dos equips finalistes i mitja hora més tard, a dos quarts d'onze, serà el torn de la música catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.