Arrenca la Festa de Tardor amb el 0'7% de cooperació com a eix central


Temes relacionats

El Trona arriba aquest dissabte amb nova polèmica pel canvi d'ubicació (22/oct/14)

La 4a Marxa del Corredor Verd del Vallès espera aplegar uns 300 inscrits (10/oct/14)

'Sant Cugat va decidir: 0'7%', lema de la Festa de Tardor (30/set/14)


  • Comparteix:

Els grups de cultura popular actuaran a la plaça del Rei

Els grups de cultura popular actuaran a la plaça del Rei

La Festa de Tardor dóna el tret de sortida aquest dissabte amb el lema 'Sant Cugat va decidir: 0'7%', que recorda la campanya que, des de fa 20 anys, reclama que un 0'7% dels pressupostos públics de les administracions es destinin a projectes de cooperació internacional. La Marxa del Corredor Verd, les actuacions dels grups de cultura popular i el festival Trona són algunes de les propostes de la jornada, que tindrà lloc, principalment, a la plaça d'Octavià i a la plaça del Rei.

La 4a Marxa del Corredor Verd, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), sortirà a les nou del matí de la plaça de Pep Ventura. A la mateixa hora, el Mercat de Pagès amb tast de pa biodelícies obrirà les parades, ubicades a la plaça de Sant Pere. També a les nou comença la gimcana QBasket a la plaça del Rei.

Els grups de cultura popular posaran el seu segell a la celebració amb tot un seguit d'actuacions a partir de les onze del matí. Així, els Tabalers, l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània, l'Esbart, els Bastoners, els Caparrots, els Geganters i les Gitanes del Grup Mediterrània ballaran a la plaça del Rei, en una activitat impulsada per la Coordinadora d'Entremesos. En paral·lel, els més petits podran gaudir d'una xocolatada solidària també a les onze a la plaça d'Octavià.

A les set de la tarda tindrà lloc la presentació del guardonat amb el Memorial Joan XIII per la Pau, que organitza la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) a la Casa de Cultura. El festival Trona arrencarà a les vuit del vespre al parc de Ramon Barnils, una ubicació que ha creat polèmica ja que, en un principi, havia de celebrar-se a la plaça del Rei. Els Diables i els Trabucaires posaran punt final a la jornada amb un correfoc i una cercavila conjunta que sortirà a les nou del vespre de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.