El pregó i la Fira d'Entitats donen forma a la Festa de Tardor


Temes relacionats

Els grups de cultura popular es fan el seu espai a la Festa de Tardor (25/oct/14)

'Sant Cugat va decidir: 0'7%', lema de la Festa de Tardor (30/set/14)


  • Comparteix:

La Festa de Tardor en l'edició de l'any passat

La Festa de Tardor en l'edició de l'any passat

La Xarxa Solidària, que aplega entitats i ONGs per impulsar projectes de cooperació internacional, serà l'encarregada de pronunciar el pregó de la Festa de Tardor, que ha arrencat aquest dissabte i segueix diumenge. La tradicional Fira d'Entitats, la mostra de teatre dels Tallers Sílvia Servan i una actuació de dansa completen el programa de l'últim dia de la celebració.

Sota el lema 'Sant Cugat va decidir: 0'7%', la festa recorda enguany la campanya que, des de fa 20 anys, reclama que un 0'7% dels pressupostos públics es destinin a projectes de cooperació internacional.

La Fira d'Entitats acull, com cada any, des d'associacions de caire social i cultural fins a empreses, partits polítics i entitats sense ànim de lucre. Tots ubicaran les seves parades a l'entorn del Monestir, on informaran a la ciutadania sobre la seva tasca durant tot el matí. A les onze, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural oferiran la xerrada 'Decidim! Per un país millor amb participació de les entitats que s'han subscrit al Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir' a la plaça del Rei.

La Xarxa Solidària pronunciarà el pregó de la festa al punt del migdia a la plaça d'Octavià. El 3r Superdictat, organitzat per la Plataforma per la Llengua, començarà també a les dotze al passeig del Paga-li Joan. Alhora, el Centro Castellano Manchego cuinarà migues manxegues a la plaça del Rei.

El teatre trepitjarà la plaça d'Octavià a dos quarts d'una del migdia amb una mostra a càrrec dels Tallers Sílvia Servan. A la mateixa hora, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) oferirà una mostra de gimnàstica rítmica a la plaça del Rei. L'alcaldessa, Mercè Conesa, visitarà la parada dels Premis Ciutat de Sant Cugat a dos quarts de dues del migdia. En paral·lel, un espectacle de dansa a càrrec de Can Ninot posarà punt final a la festa a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.