Torna la Castanyada de Coll Favà aquest dissabte en la seva 8a edició


  • Comparteix:

La Castanyada de Coll Favà arriba a la seva vuitena edició / Foto: AAVV Coll Favà

La Castanyada de Coll Favà arriba a la seva vuitena edició / Foto: AAVV Coll Favà

La Castanyada de Coll Favà se celebra aquest dissabte i diumenge a dos quarts d'onze al passeig de Francesc Macià. L'edició d'enguany, la vuitena, tindrà les activitats clàssiques d'altres anys, com el mercat artesà, animació i tallers infantils, una xocolatada popular i un sorteig de regals. L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns de Coll Favà, pretén atraure tots els santcugatencs, petits i grans, independentment del barri en el qual resideixin.

Els nens tornaran a ser els protagonistes de la castanyada i la major part de les activitats estan pensades per a ells, tot i això, els més grans també podran gaudir d'altres ofertes de lleure com un mercat artesà. Aquest dissabte hi haurà jocs de fusta, durant el matí i la tarda, i s'instal·laran inflables.

El president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Antonio Lucas, ha convidat tots els santcugatencs, visquin al barri que visquin, a la Castanyada de Coll Favà.

Antonio Lucas

Tots els ciutadans estan convidats. Tenim molta xocolata i coca per a repartir entre els que vinguin.


Igual que en edicions anteriors, l'activitat estrella d'enguany és la xocolatada infantil de diumenge, que se celebrarà a les dotze del migdia. Mentre els més petits gaudeixen d'una xocolata es farà el sorteig de regals a càrrec de comerços i associacions. L'activitat està organitzada per l'Associació de Veïns de Coll Favà i té la col·laboració de l'Associació Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.