Tret de sortida a les votacions dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquestes són les primeres candidatures

Aquestes són les primeres candidatures

Els Premis Ciutat de Sant Cugat han arrencat aquest diumenge el període de votacions i de presentació de candidatures. De moment, la Comissió de Propostes ja n'ha escollit cinc: el Club Handbol Sant Cugat, el Rotary Club, el crític de cinema i escriptor Àngel Comas, la multinacional Hewlett Packard i la Llibreria Paidea.

Un any més, i coincidint amb la Fira d'Entitats de la Festa de Tardor, els Premis Ciutat de Sant Cugat han donat el tret de sortida a la presentació de propostes i a les votacions, amb les cinc primeres candidatures que s'han fet públiques. Es tracta del Club Handbol Sant Cugat, el Rotary Club, el crític de cinema i escriptor Àngel Comas, la multinacional Hewlett Packard i la Llibreria Paidea.

Aquestes guardons distingeixen persones, entitats, associacions i empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l'any anterior a la convocatòria dels premis. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquests reconeixements.

Mercè Conesa

Els premis volen ser un reconeixement a la feina ben feta i l'esforç de les entitats, agrupacions i empreses de Sant Cugat.


Es pot participar en aquests premis en les diferents urnes situades a punts estratègics de la ciutat i al web Santcugat.cat/premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.