Els treballadors d'HP recapten 56.000 euros per a iniciatives solidàries


  • Comparteix:

Moment de la jornada, aquest diumenge / Foto: HP

Moment de la jornada, aquest diumenge / Foto: HP

Els empleats de Hewlett Packard han batut rècords aquest diumenge de recaptació i participació en la seva Jornada Solidària, reunint 56.000 euros amb la implicació de més 3.200 persones. La novena edició de la iniciativa permetrà contribuir en el finançament de projectes educatius d'entitats sense ànim de lucre.

Els beneficiaris d'aquest any són l'Associació Punt de Referència, que ofereix acompanyament i suport al col·lectiu de joves extutelats, i la Fundació Somiar Despert, responsable d'un projecte socioeducatiu que persegueix la integració social de nens i joves residents a centres d'acollida i residencials, procedents de famílies desestructurades.

També rebran fons l'Associació Col·laboració i Esforç, que duu a terme diferents projectes solidaris i educatius a Hondures, i Amizade Junts amb Moçambic, una petita ONG fundada a Barcelona la missió de la qual radica a facilitar l'educació a persones desafavorides de Moçambic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.