La tradició i la innovació marquen la venda de panellets i castanyes


Temes relacionats

La pastisseria Sàbat inventa uns panellets amb forma d'urna (28/oct/14)


  • Comparteix:

Les parades de castanyes i els panellets de les fleques i pastisseries han arribat a Sant Cugat amb la cita anual de la Castanyada i Tots Sants. La dotzena de castanyes manté el preu d'altres anys, entre els dos euros i mig i els tres euros. La venda de panellets està marcada per la varietat, des dels tradicionals dolços amb pinyons fins a les propostes amb forma d'animals o en al·lusió al 9N.

Les parades de castanyes i moniatos se situen enguany a nou punts del centre: a les places dels Quatre Cantons, d'Octavià, Can Quitèria, Sant Pere, del Rei, Lluís Millet i als carrers de Francesc Moragas, avinguda de Josep Anselm Clavé i la Rambla del Celler.

Els castanyers consultats per Cugat.cat afirmen que la calor ha afectat el consum de castanyes, però que ha quedat compensat pel pes de la tradició i la qualitat del producte. Ho ha destacat el castanyer de la plaça d'Octavià, Óscar Millán.

Óscar Millán

Sí que afecta el clima però anem venent. La gent a la qual li agrada les castanyes en compra.


Els panellets també tornen a ser protagonistes per aquestes dates. Enguany, es presenten tant les receptes més tradicionals, com les de pinyons i ametlles, i també altres de noves. És el cas de la pastisseria Sàbat que ha inventat
panellets amb forma d'urna. El mestre pastisser de l'establiment, Jaume Sàbat, ha fet una crida a consumir panellets i a seguir les tradicions.

Jaume Sàbat

Volem que la gent mantingui les tradicions i que mengi panellets.


Tot i la calor d'aquests dies, la venda de les castanyes es mantindrà fins al Nadal. Això fa que els venedors confiïn en la caiguda de les temperatures per augmentar les ganes de menjar castanyes de la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.