Iván Mañero i l'ONG AMIC recapten 10.000 euros per a Guinea Bissau


Temes relacionats

La clínica de cirurgia plàstica Iván Mañero comença a oferir els seus serveis (10/mar/14)

La clínica de cirurgia plàstica Iván Mañero obre les portes a Sant Cugat (22/nov/13)


  • Comparteix:

Posar cada dia un plat a taula durant el 2015 als nens sense recursos de Guinea Bissau. Aquest ha estat l'objectiu del sopar benèfic que la Fundación Dr. Iván Mañero (FDrIM) i l'ONG AMIC han organitzat aquest dijous al Qgat Hotel. La recaptació de 10.000 euros aconseguida es destina a Casa Emanuel, que reparteix cada dia més de 600 àpats als nens sense recursos i amb risc d'exclusió social del país de l'Àfrica Occidental. 400 persones han acudit a l'acte.

Unes 400 persones han acudit a la convocatòria benèfica organitzada per la Fundación Dr. Iván Mañero (FDrIM) i l'ONG AMIC al Qgat Hotel per ajudar els més desfavorits. Des de fa més de 10 anys la fundació i l'ONG col·laboren en la causa de Casa Emanuel a Guinea Bissau que combat la desnutrició infantil entre els nens sense recursos i amb risc d'exclusió social.

El doctor Iván Mañero, que té una clínica a Sant Cugat, ha subratllat la importància de donar suport de forma altruista en les causes del Tercer Món.

Iván Mañero

Hem tornat a fer la crida i la resposta ha estat massiva. La gent vol ajudar.


Una aposta que ha secundat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha lloat la feina de les entitats organitzadores per lluitar contra la pobresa infantil i ha recordat la feina que fa també la ciutat amb la gent necessitada.

Merce Conesa

Des de Sant Cugat es fa una contribució important per a les persones que estan en dificultats. Hem de garantir els drets bàsics.


A la crida d'Iván Mañero han acudit en bloc un nodrit grup de celebritats que no s'han volgut perdre la cita. L'actriu Mónica Pont, la cantant Gisela, l'extennista Sergi Bruguera, els cuiners Sergio i Javier Torres, l'actriu Elsa Anka, l'actor Octavi Pujades i l'empresària Mar Flores.

L'exmodel Antonia Dell'Ate, que ha treballat de voluntària a Guinea Bissau, ha emplaçat els ciutadans a col·laborar i perdre els prejudicis sobre l'Àfrica.

Antonia Dell'Atte

Espero tornar a Guinea quan abans millor. Que l'Ebola no espanti la gent. Guinea Bissau està protegida.


El sopar, que també ha inclòs un sorteig de premis, ha acomplert l'objectiu del lema del sopar: '365 dies alimentant somriures'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.