El Correllengua 2014 s'anima amb un tast de ratafies


Temes relacionats

El Correllengua 2014 aposta per potenciar l'ús social del català (23/oct/14)

Oliveira: 'Vaig creure que el català no era important perquè no me'l parlaven' (23/oct/14)


  • Comparteix:

Un tast de ratafies ha animat aquest divendres el Correllengua 2014, la tercera edició que acull la ciutat i que enguany busca reivindicar l'ús social del català. L'activitat, que organitza i ha acollit el Casal Popular la Guitza, ha aplegat fins a vuit ratafies diferents.

La ratafia és un licor fet per maceració en alcohol de nous verdes. Un dels responsables del tast, Ernest Morell, ha explicat que el consum d'aquest licor ha augmentat en els darrers anys, precisament perquè es pot fer al gust i és un producte català.

Ernest Morell

La ratafia és un licor que tothom se'l pot fer a la seva manera i és molt típic català. És molt adequat per fer en un Correllengua com aquest.


Inicialment, l'acte tenia previst un recital de poemes de Maria Mercè Marçal que s'ha ajornat.

El Correllengua 2014 va donar el tret de sortida dijous de la setmana passada amb la presentació del llibre 'Ajudeu-me: el crit d'una llengua que se sent viva' de la brasilera Eliana Oliveira de Freitas. El programa d'actes clou aquest dissabte amb una mostra de cultura popular amb l'Esbart i els Bastoners a les cinc de la tarda i una gimcana per la llengua a partir de dos quarts de set del vespres.

El Correllengua d'enguany tancarà amb el sopar popular a les nou del vespre a càrrec de la Cooperativa la Temerària, la 'batalla final' de la gimcana a les deu i els punxadiscos de música catalana a dos quarts d'onze de la nit. La plaça de Barcelona centralitza totes les activitats d'aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.