El Consell d'Infants participa en els preparatius de creació del CNIAC


  • Comparteix:

Moment de l'acte / Foto: Localpres

Moment de l'acte / Foto: Localpres

El Consell d'Infants de Sant Cugat ha participat en la trobada preparatòria per crear el Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC). Els estudiants de les escoles La Farga i Gerbert d'Orlhac Álvaro García i Cristina Álvarez han representat la ciutat en l'acte, en què han participat 42 infants d'arreu de Catalunya.

La jornada ha abordat diversos aspectes del futur CNIAC, com ara la metodologia de funcionament del nou òrgan, la identificació de les necessitats i les principals línies de treball durant el primer any. A més, els participants han elaborat un primer esborrany del reglament de règim intern del CNIAC.

El CNIAC serà un òrgan participatiu i consultiu, adscrit al departament de Benestar Social i Família, que representarà els interessos i punts de vista dels infants i joves de Catalunya. També tindrà com a funcions analitzar les seves necessitats, opinar i fer propostes sobre aquells temes que els afecten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.