'Santcugalidaritat', una campanya que combina comerç, solidaritat i esport


  • Comparteix:

L'Associació Sant Cugat Comerç (StC) posa en marxa aquest dimecres la campanya 'Santcugalidaritat', una iniciativa solidària que recaptarà fons per a Oncolliga, Infinits Somriures, l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i el menjador social de l'Església Evangèlica. Una quarantena de botigues posaran a la venda la samarreta de la campanya, amb la qual es podrà participar en unes classes populars de zumba i ioga el dissabte 22 de novembre a la plaça d'Octavià.

'Santcugalidaritat' és una campanya que vol combinar el comerç local amb la solidaritat i l'esport. L'objectiu del projecte és recaptar diners per a Oncolliga, Infinits Somriures, l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i el menjador social de l'Església Evangèlica. Per aconseguir-ho, aquest dimecres, 41 botigues posaran a la venda una samarreta esportiva solidària, que tindrà un cost de 10 euros i servirà per participar a les classes de ioga i zumba que s'organitzaran a la plaça d'Octavià.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, assegura que l'associació està orgullosa de poder engegar la seva tercera campanya solidària.

Maite Pérez

Esperem que es venguin moltes samarretes i que altres botigues s'engresquin i les posin a la venda.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet una crida a la cohesió social i a l'empatia entre ciutadans per fer costat els col·lectius més vulnerables.

Mercè Conesa

Crec que el nivell de cohesió social d'una socieat es mesura amb el nivell d'empatia amb les persones amb més vulnerabilitat.


A partir d'aquest dimecres es posen a la venda les 1.000 samarretes solidàries a les botigues de Sant Cugat. La campanya té la participació del Júnior i La Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.