La Botiga al Carrer tindrà versió de Nadal el dissabte 13 de desembre


  • Comparteix:

La Festa dels Llums marca l'inici de la campanya de Nadal / Foto: Localpres

La Festa dels Llums marca l'inici de la campanya de Nadal / Foto: Localpres

Les botigues de l'Associació Sant Cugat Comerç sortiran al carrer el 13 de desembre per vendre els seus productes en plena campanya de Nadal. Ho ha avançat la presidenta de l'associació, Maite Pérez, que ha passat aquest dijous pel magazín 'Sant Cugat a Fons' (91.5 FM), on també ha confirmat que enguany es recupera el trenet i que s'encendran els llums de Nadal entre el 3 i el 5 de desembre.

El trenet funcionarà des del 6 de desembre fins al 5 de gener. La presidenta de l'associació de comerciants, Maite Pérez, explica que, després de 10 anys, es recupera el trenet perquè agrada molt als nens i nenes.

Maite Pérez

Aquest any tindrem el trenet circulant per la ciutat. Sabem que als nens i grans els encanta i l'hem recuperat. Esperem que la campanya de Nadal sigui bona i es vengui molt a la ciutat.


El calendari inclou també la cantada de nadales a càrrec d'alumnes d'escoles de la ciutat per tot l'eix comercial, que tindrà lloc el 19 de desembre.

Sant Cugat Comerç assegura que els botiguers esperen les dates de Nadal amb optimisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.