Els creuers, una de les preferències per viatjar per Setmana Santa


  • Comparteix:

Els creuers pel Mediterrani, una de les opcions més escollides.

Els creuers pel Mediterrani, una de les opcions més escollides.

Creuers pel Mediterrani, Egipte i Carib són les destinacions que han escollit els santugatencs per gaudir de les vacances de Setmana Santa, tot i que també destaquen les sortides a platges nacionals i escapades culturals al nord d'Espanya. Els atempats de Madrid i la presència de grups terroristes islàmics a l'estat no han influït -segons les agències locals- a l'hora de triar les destinacions.

Aquestes festes de Setmana Santa els sancugatencs han optat majoritàriament pels creuers al Mediterrani, Egipte o al Carib, sense oblidar les platges com ara la Costa Brava, la Daurada o la Costa del Sol. Com ens explica Gemma Bernabé de Viatges Iberia, hi ha hagut una gran demanda respecte d'altres dates, tot i que els destins als quals s'han volcat més els santcugatencs són els de sempre.

Gemma Bernabé

Hi ha bastanta varietat, Egipte, creuers, Balears...


Els atemptats de l'11 de Setembre es van deixar sentir en ponts i festes passades a l'hora de triar lloc on passar les vacances, però aquest cop, els atemptats de l'onze de març no han tingut gaire ressò. Els santcugatencs ja havien fet les seves reserves molt abans, i no han permès que l'atemptat els faci anul.lar les seves vacances

El pressupost d'aquests viatges oscil.la entre els 400 i 800 euros, sempre en funció de la destinació. En general i en comparació amb altres temporades, aquesta Setmana Santa s'ha notat un considerable augment dels viatges de llarga distància i d'elevat cost econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.