'Windy Nap', feta a Brighton, guanyadora del Tot Fotoportada 2014


  • Comparteix:

Foto de família dels premiats

Foto de família dels premiats

Eulàlia Sibinia, amb una foto a una platja de Brighton amb el títol 'Windy Nap', és la guanyadora de la categoria reina 'Vacances' del concurs ToT Fotoportada que organitza anualment el setmanari 'Tot Sant Cugat' i que ha rebut 900 fotografies. Arnau Montoya, Francesc Sants, María Rodríguez i el perfil d'instagram @Molluria han rebut els premis de la resta de categories en un acte que ha tingut lloc aquest dijous a la Casa de Cultura i que ha aplegat més de 100 persones.

El jurat dels premis ToT Fotoportada han valorat la conmoció, el missatge que transmeten les fotografies i la tècnica emprada com els tres eixos per triar els guanyadors. Respecte la tècnica, l'editor del setmanari 'Tot Sant Cugat', Ramon Grau, ha subratllat el canvi en les fotografies gràcies a les noves tecnologies.

Enguany s'han presentat al voltant de 900 fotografies en les categories de 'Sant Cugat', on ha guanyat Arnau Montoya, 'Festa Major', on Francesc Sans s'ha endut el premi, 'Esports', on ha estat guardonada Maria Rodríguez i 'Instagram', amb @Molluria com a guanyadora.

La guanyadora del primer premi, Eulàlia Sibinia, no ha acudit a l'acte, celebrat a la Casa de Cultura. L'autor de la foto 'Sant Cugat des dels peus' i guanyador de 'Sant Cugat' i d'un dels premis d''Esports', Arnau Montoya, ha manifestat que aquest premi suposa un reconeixement al temps dedicat a la fotografia.

Arnau Montoya

Em fa molta il·lusió perquè porto temps dedicant-me a la fotografia i això és un reconeixement a la feina feta.


De la seva banda, el director del setmanari, Josep Maria Vallès, s'ha mostrat satisfet per la participació dels santcugatencs i l'ampliació dels premis atorgats.

Josep Maria Vallès

Estem molt contents amb la resposta de la ciutadania i s'han augmentat els premis.


L'acte ha tingut la presència del regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró. Les fotografies participants estan exposades a la Casa de Cultura fins al 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.