El regidor no adscrit denuncia l'equip de govern de CiU pel suport al 9N


Temes relacionats

L'equip de govern edita un cartell per animar els ciutadans a votar pel 9N ( 6/nov/14)

L'EMD de Valldoreix edita un cartell per animar els ciutadans a votar pel 9N ( 5/nov/14)


  • Comparteix:

De Salvador, al ple

De Salvador, al ple

El regidor no adscrit i exmembre del PP, Bruno de Salvador, ha interposat aquest dijous una denúncia contra l'equip de govern de CiU als Mossos per 'la il·legalitat que suposa donar suport al 9N' després de la nova suspensió cautelar del Tribunal Constitucional (TC). En declaracions a Cugat.cat, De Salvador considera que CiU contravé la legalitat en habilitar un dispositiu especial per a la jornada i editar un cartell de l'equip de govern donant suport al procés participatiu.

Per l'exmembre del PP, habilitar el transport municipal com a dia feiner, obrir el cap de setmana l'OAC i el 010 i editar un cartell de suport al 9N amb la imatge de l'equip de govern són un conjunt d'actuacions que no s'ajusten a la legalitat.

Bruno de Salvador

És l'administració la que està al darrere promocionant l'actuació. Està actuant quan l'equip de govern edita un cartell i habilita un dispositiu especial.


L'equip de govern ha editat un cartell promocional on apareixen 13 dels 15 membres del govern de CiU donant suport al procés participatiu del 9N i convidant els ciutadans a votar aquest diumenge.

L'equip de govern ha declinat fer declaracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.