Especial informatiu multimèdia sobre el 9N a Cugat.cat


Temes relacionats

69.249 santcugatencs tenen dret a vot en el procés participatiu del 9N ( 9/nov/14)

Guia pràctica per votar el 9N a Sant Cugat ( 9/nov/14)

Troba el teu punt de votació en un clic ( 9/nov/14)


  • Comparteix:

Cugat.cat seguirà el procés de participació

Cugat.cat seguirà el procés de participació

Cugat.cat organitza aquest diumenge un seguiment especial del procés participatiu del 9N. El grup de comunicació multimèdia oferirà tota la informació del transcurs de la jornada a la web Cugat.cat, al 91.5FM i a les xarxes socials.

Web i xarxes socials
La web de Cugat.cat actualitzarà tota la informació del 9N des de l'obertura dels espais de votació. El grup de comunicació recollirà en àudio i imatges el transcurs del procés i les reaccions dels principals protagonistes.

Al final de la jornada, la web tindrà un vídeo-resum de la jornada i les dades finals de participació.

Des de les xarxes socials Facebook i Twitter, Cugat.cat actualitzarà tota la informació del 9N amb l'etiqueta #9NStCugat.

Televisió on line
La web de Cugat.cat també oferirà especials informatius de televisió en col·laboració amb La Xarxa. A les dues del migdia i a les vuit del vespre, des de la pàgina del grup de comunicació municipal es podran seguir dos informatius especials amb tota la informació santcugatenca i nacional. A més, a les sis de la tarda, el magazín '1món.cat' se centrarà en el procés de participació arreu dels municipis del país.

Ràdio
El 91.5FM oferirà actualitat a cada hora amb els butlletins informatius.

A les dues del migdia i a les vuit del vespre, es retransmetran informatius especials en col·laboració amb La Xarxa amb tota l'actualitat de Catalunya i Sant Cugat.

L'endemà, dilluns, hi haurà una tertúlia especial d''El Gall del Monestir', de nou a deu del matí, per abordar les conseqüències del 9N amb Josep Maria Balcells, Bernat Picornell i representants de l'ANC i Societat Civil Catalana.

A les deu, al magazín 'Sant Cugat a fons', s'entrevistaran representants dels partits polítics amb presència al Parlament per recollir les seves valoracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.