La PAH de Rubí porta la seva protesta a una nova seu de CatalunyaCaixa


Temes relacionats

La PAH de Rubí porta la seva protesta a l'interior de l'ajuntament ( 5/nov/14)

La PAH de Rubí ja acumula cinc multes per ocupació del carrer a Sant Cugat ( 3/nov/14)

La PAH de Rubí rep una multa de 375 euros per ocupació de la via pública (29/oct/14)

Nova acció a Sant Cugat de la PAH de Rubí per pressionar CatalunyaCaixa (27/oct/14)

CatalunyaCaixa negociarà amb la PAH de Rubí si retira l'acampada de Sant Cugat (20/oct/14)

La PAH de Rubí continua la protesta i demana la comprensió ciutadana (16/oct/14)

La PAH de Rubí manté la seva protesta amb el suport de 60 persones (24/set/14)


  • Comparteix:

La PAH de Rubí, acampada davant la seu de CatalunyaCaixa del carrer de Villà des de finals de setembre, ha ocupat aquest dilluns la seu de l'entitat financera a l'avinguda de Torreblanca. L'objectiu d'aquesta nova actuació, ha explicat l'entitat a Cugat.cat, és dur a terme una protesta per reclamar la dació de pagament per a una vintena de casos de Rubí. 15 membres del col·lectiu han dialogat dins l'oficina amb un mediador davant la presència dels Mossos, després que el banc hagi presentat denúncia per ocupació de propietat privada.

Quan es compleixen set setmanes de l'acampada davant la seu de CatalunyaCaixa al carrer de Villà, la PAH ha decidit aquest dilluns ampliar les seves accions reivindicatives a la ciutat. Ho ha fet ocupant l'oficina de l'entitat bancària de l'avinguda de Torreblanca de la mà de 15 dels seus membres, ha comunicat l'entitat a Cugat.cat. La intenció és forçar un acord amb l'entitat bancària i, en cas de no ser possible, ocupar aquesta seu de manera indefinida, tal com ha explicat el membre de l'entitat Julio Abarca.

Julio Abarca

No hem rebut cap resposta concreta. Hem decidit venir aquí a buscar una solució immediata i ens quedarem de manera indefinida si no ho aconseguim.


Abarca ha afegit que ja fa temps que han presentat la documentació necessària per solucionar els seus casos però que encara no han rebut cap resposta per part de CatalunyaCaixa.

Julio Abarca

Hem presentat tota la documentació i de moment no tenim cap resposta.


CatalunyaCaixa, han confirmat els Mossos, ha denunciat la PAH de Rubí per ocupació de la propietat privada. Tres patrulles dels Mossos s'han desplaçat a l'oficina, on un mediador dialoga amb la portaveu de la PAH per trobar una solució.

Segons les informacions facilitades per Mossos a Cugat.cat, en haver presentat denúncia el banc el desallotjament es pot produir en qualsevol moment, sempre que hi hagi resolució judicial. La reivindicació ha pres més força amb l'arribada al vespre d'una vintena de membres de l'associació, també de la delegació de Terrassa, que han donat suport des de fora del banc.

Des del començament de l'ocupació, el cos policial no ha deixat entrar ningú més i ha advertit els membres que es trobaven dins el local que si en sortien no podrien tornar entrar. D'altra banda, la PAH ha assegurat que aquesta ocupació no implica en cap cas abandonar la concentració davant la seu del carrer de Villà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.