Cinc noves candidatures opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2014


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat trien les primeres cinc candidatures (25/oct/14)


  • Comparteix:

Cartell de l'actual edició del premis

Cartell de l'actual edició del premis

Les Lectures a la Fresca, el projecte Mira-sol FemAmbient, l'associació esportiva Sant Cugat Creix, la Comissió del Ball de Gitanes i el Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir se sumen a les cinc primeres candidatures ja conegudes als Premis Ciutat de Sant Cugat. Els guardons distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat durant l'any anterior a la convocatòria dels premis.

La Comissió de Propostes ha escollit cinc candidatures més que opten als Premis Ciutat de Sant Cugat, els guanyadors dels quals es donaran a conèixer en una gala al Teatre-Auditori el 10 de març de 2015. El període de proposta de noves candidatures i de votacions finalitza el 22 de febrer de 2015.

Les Lectures a la Fresca organitzada per l'entitat Els Amics de Pedra i Sang opta al guardó per una dècada de vida amb unes lectures dramatitzades que s'han convertit en un referent teatral a Sant Cugat.

El projecte de participació ciutadana Mira-sol FemAmbient per promoure la innovació social, la intergeneracionalitat, l'arrelament al barri, el debat permanent sobre el medi ambient, la cultura la programació i activitats del casal del districte i la inclusió. Mira-sol FemAmbient és materialment en tres grans projectes com són la definició i gestió d'un hort comunitari, el festival d'art i medi ambient FesCamp i la creació d'una taula de cultura dins del casal de barri per debatre els usos del casal.

Sant Cugat Creix és una nova associació formada pel Club de Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Sant Cugat i Club Voleibol Sant Cugat per sumar esforços en moments de crisi i exemplificant el canvi de paradigma organitzatiu. Opta a la distinció per l'organització de la primera jornada internacional de Sant Cugat Creix a EsadeCreapolis i fomentar la relació esport/empresa per generar un entorn de desenvolupament mutu amb l'objectiu de sumar i generar sinergies pel desenvolupament professional dels esportistes.

La Comissió del Ball de Gitanes, que ha aconseguit al 2014 el rècord de participació en el ball amb 120 parelles, opta al premi per fomentar el coneixement, ensenyament i pràctica de la cultura popular en tots els estrats de la societat santcugatenca.

El Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir per coordinar l'acció de més de 50 entitats i col·lectius, i de centenars de ciutadans, que ha permès la mobilització de la societat civil a favor del dret a decidir dels catalans.

Les cinc candidatures anunciades prèviament són el Club Handbol Sant Cugat, el Rotary Club Sant Cugat, l'impulsor del Cicle de Cinema d'Autor Àngel Comas, Hewlett- Packard i la llibreria Paideia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.