Denunciada per 'manca de respecte' als Mossos en una protesta de la PAH


  • Comparteix:

Protesta en què van passar els fets

Protesta en què van passar els fets

La santcugatenca Josefa Sarabia serà jutjada el 28 de novembre per una presumpta 'falta de respecte lleu' als Mossos d'Esquadra en una protesta de la PAH de Rubí al nostre municipi el mes passat. Sarabia assegura que només volia defensar el dret de la PAH a manifestar-se i assegura que la policia no li va dir que seria denunciada.

Els fets van passar el dijous 2 d'octubre a la seu de Catalunya Caixa, a la cantonada entre Rius i Taulet i l'avinguda Lluís Companys. Segons les diligències a les quals ha tingut accés Cugat.cat, 'una dona aliena' a la protesta de la PAH va faltar al respecte a l'autoritat i va desobeir els agents amb paraules com '¿Qué coño hacéis', 'sois muy jóvenes y muy chulitos', 'debéis ir a a los de la Caixa de Catalunya que son unos ladrones' i 'éstos se piensan que estamos cuando Franco'.

La denunciada ha negat a Cugat.cat que menyspreés els agents.

Josefa Sarabia

M'hi vaig apropar perquè el mosso deia amb veu alta que els de la PAH havien de treure la propaganda. Jo no els vaig insultar.


Sarabia ha afegit que els agents no li van dir que anava a ser denunciada i que s'ha trobat la citació judicial sense previ avís. El judici serà el 28 de novembre a les nou del matí als jutjats de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.