'La Tarda' s'emet aquest divendres des del cinema Alhambra de la Garriga


  • Comparteix:

El cinema Alhambra de la Garriga ha reobert gràcies a una campanya de mecenatge / Foto: Pepo Segura

El cinema Alhambra de la Garriga ha reobert gràcies a una campanya de mecenatge / Foto: Pepo Segura

El magazín 'La tarda', coproduït per Cugat.cat amb La Xarxa, s'emet aquest divendres des del cinema Alhambra de la Garriga, un dels pocs cinemes de poble en funcionament a Catalunya. De quatre de la tarda a set del vespre, Marina Romero conduirà el programa des d'aquesta sala, reoberta fa dos mesos gràcies a una campanya de mecenatge.

L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, i els propietaris del cinema Alhambra, Josep Maria Giró i Joan Garriga, passaran pel programa.

A més, 'La Tarda' aprofundirà en alguns dels elements més populars de la Garriga, com el sector del moble i el termalisme, de la mà del president de la Unió de Fabricants de Mobles de la Garriga, Antoni Castillo, i una responsable del Gran Hotel Balneari Blancafort, Patricia Cendón.

També han confirmat la seva presència el pilot local Marc Guasch, que correrà al Dakar 2015, i la companyia Divinas i el cantautor Andreu Rifé.

La presentadora de 'La Tarda', Marina Romero, assegura que els fa molta il·lusió emetre el programa des d'aquest cinema, que ha estat protagonista del programa moltes vegades.

Marina Romero

Ens fa molta il·lusió perquè aquest cinema ha protagonitzat moltes seccions del nostre programa. Repassarem la seva història i sabrem perquè està ben viu.


El magazín 'La Tarda', coproduït per Cugat.cat, ha encetat la seva tercera temporada en antena, amb un model consolidat que es caracteritza per la implicació dels professionals de les 20 emissores locals que hi participen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.