Acord per a una ordenació menys restrictiva de terrasses a la plaça Augusta


Temes relacionats

Els bars de la plaça Augusta veuen bé una reordenació de terrasses menys restrictiva ( 5/nov/14)

Els bars de la plaça Augusta reuneixen 1.800 firmes contra el 'decret de terrasses' ( 4/nov/14)

Conesa aposta pel diàleg amb els restauradors de la plaça d'Augusta (30/oct/14)

Restauradors i consistori acosten postures en l'aplicació del 'decret de terrasses' (29/oct/14)

L'Ajuntament limita l'espai de les terrasses de la plaça d'Augusta (20/oct/14)

Els restauradors lamenten que el decret de terrasses inclogui horaris no pactats ( 1/oct/14)


  • Comparteix:

Imatge d'una de les terrasses de la plaça d'Augusta

Imatge d'una de les terrasses de la plaça d'Augusta

L'Ajuntament i els restauradors de la plaça d'Augusta han arribat a un acord perquè la limitació en el nombre de taules a les terrasses sigui menys restrictiva, segons han assegurat a Cugat.cat alguns dels responsables dels establiments d'aquest espai. En concret, els bars i restaurants de la plaça podran ubicar fins a 14 taules els divendres, els dissabtes i els diumenges fins a les sis de la tarda mentre que la resta de dies es limiten a vuit.

Aquest acord quedarà regulat per un nou 'decret de terrasses' que l'Ajuntament està redactant. L'acord i el nou decret arriben després que els restauradors de la plaça d'Augusta presentessin a principis de mes 1.800 signatures contra la reducció d'espai a les terrasses. El Gremi de Restauradors considerava que la limitació a sis taules i 24 cadires, que s'aplica des de fa diverses setmanes, és massa restrictiva i suposa un greuge per als seus negocis.

De moment, i com el 'decret de terrasses' ha quedat en suspens fins a una nova redacció, els restauradors han tornat a ubicar aquest dissabte fins a 14 taules a les terrasses, ja que l'acord amb el consistori manté per als caps de setmana les taules que tenen per llicència i les redueix a vuit a partir de diumenge a les sis de la tarda. El propietari de Dehesa Santa Maria, Toni Soriano, ha recordat que aquest acord és una millora, tot i que no recuperen en la seva totalitat el nombre de taules.

Toni Soriano

Hi ha una pèrdua petita de volum de negoci. Partíem d'una situació molt dolenta i pot semblar que estem millor, però estem pitjor que al principi. Si això apaivaga les molèsties als veïns ho donem per bo.


Pel que fa als horaris, segons els restauradors, es mantenen els tancaments establerts anteriorment per aquesta plaça. Els dies feiners han de tancar a les onze de la nit, mentre que els divendres, els dissabtes i els festius l'horari s'allarga fins a dos quarts de dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.