La llibreria Re-Read obrirà un establiment a Sant Cugat


  • Comparteix:

Re-Read obrirà a Sant Cugat. / Foto: Re-read.com

Re-Read obrirà a Sant Cugat. / Foto: Re-read.com

La cadena de llibreries de baix preu Re-Read obrirà una franquícia abans de Nadal al carrer Major de la ciutat. Aquests establiments venen i compren llibres de segona mà ben conservats a preus inferiors als del mercat habitual.

Segons la política de preus de Re-Read, totes les botigues compren als particulars els llibres, que han d'estar en bon estat, a 20 cèntims la unitat. Els clients els poden adquirir per tres euros cada llibre. A més, si en compren dos, costen cinc euros i 10 euros si són cinc.

La propietària de la botiga del carrer Major, Judit Bonifacio, ha explicat que ha escollit Sant Cugat per impulsar aquest nou negoci ja que la ciutat té un alt nivell de lectors i es promociona molt la cultura.

Judit Bonifacio

Sant Cugat és una ciutat que té moltes activitats culturals i és molt lectora. Tindrem una política de preus molt definida i crearem espais còmodes perquè la gent s'hi pugui estar.


Bonifacio ha explicat que el negoci tindrà dos treballadors. Re-Read té una desena de botigues obertes a Catalunya, a més d'estar present a Madrid i Màlaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.