Els santcugatencs es tornen a concentrar per condemnar l'explosió de Leganés


  • Comparteix:

Recoder reclama la unitat de totes les forces polítiques per fer front a qualsevol tipus de terrorisme.

Recoder reclama la unitat de totes les forces polítiques per fer front a qualsevol tipus de terrorisme.

La plaça Barcelona s'ha tornat a convertir aquest migdia en una mostra de rebuig al terrorisme amb cinc minuts de silenci. La protesta s'ha convertit també en una mostra de solidaritat amb l'agent dels GEO mort en l'explosió de dissabte a Leganés. L'alcalde ha celebrat la voluntat del futur president espanyol de convocar el pacte antiterrorista i obrir-lo a totes les forces polítiques perquè, ara més que mai, diu, cal anar tots a una.

Un cop més, els santcugatencs s'han reunit davant de l'Ajuntament per condemnar la violència terrorista i mostrar la solidaritat amb les víctimes.

En aquesta ocasió, el silenci ha estat dedicat a l'agent dels GEO (Grup d'Operacions Especials), Francisco Javier Torronteras, que va morir dissabte passat a Leganés durant una acció per detenir un escamot terrorista relacionat amb la cèl·lula espanyola de Al-Qaida. Així ho ha recordat Recoder, que ha subratllat la importància de deixar palesa la solidaritat de la nostra ciutat amb la seva família.

Lluís Recoder

És la nostra manera d'expressar el rebuig al terrorisme i la solidaritat amb les víctimes, especialment amb el sotsinspector Torronteras.


Recoder també ha manifestat la seva preocupació per un terrorisme que, fins ara semblava que s'havia mantingut allunyat d'Europa, i que ara ens està afectant com són les accions terroristes suicïdes.

En aquest sentit, Recoder ha celebrat la voluntat del futur president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, de convocar el Pacte Antiterrorista un cop hagi pres possessió del càrrec, i obrir-lo a totes les forces polítiques de l'Estat. Per a l'alcalde, abans del pacte propugnat pel PP, això sempre s'havia fet així, i ara més que mai, cal tornar a aquesta voluntat de consens i anar tots a una.

Lluís Recoder

Farà molt bé de tornar a reunir el pacte antiterroista i obrir-lo a totes les forces democràtiques, Hem d'anar tots a una.


Recordem que Al-Qaida ha enviat una nota manuscrita en àrab al diari "ABC" en la qual adverteix que convertirà Espanya "en un infern" si el govern no retira les seves tropes de l'Iraq i l'Afganistan, per a la qual cosa donava un termini que es va complir el diumenge dia 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.