'Teixim la ciutat' arriba avui a Sant Cugat per descobrir l'art de teixir


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Sant Cugat acollirà aquest dissabte la 1a edició del 'Teixim la ciutat', una iniciativa que neix per descobrir l'art del teixir. Durant tot el dia els santcugatencs podran participar d'activitats i tallers que es distribuiran per diferents punts de la ciutat així com a la Casa Aymat des de les onze del matí i fins a dos quarts de set de la tarda. La iniciativa té la col·laboració d'una quinzena de botigues especialitzades, entitats socioculturals i cafeteries.

'Teixim la Ciutat' vol esdevenir un punt de partida que permeti teixir xarxes de relació entre entitats, comerços especialitzats, artistes, centres d'ensenyament i ciutadans a títol individual. L'objectiu és generar dinàmiques que apropin la cultura del teixir i el brodat i en conseqüència permeti difondre i popularitzar el Museu del Tapís Contemporani, com ha explicat el regidor de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Volem fer visible el Museu del Tapís Contemporani i es vol fer d'acord amb una sèrie d'accions creatives i entitats per apropar als ciutadans cap a l'art del texir.


El director del Museu del Monestir, Lluís Campins, ha explicat que és una proposta de participació ciutadana a l'estil del Patrimoni Viu on les creacions serviran perquè la ciutat tingui durant uns dies art efímer per als seus carrers i elements urbans.

Lluís Campins

És una proposta de participació de la ciutadania amb la complicitat de diverses persones i entitats que es posaran al carrer per proposar als vianants per fer accions d'art tèxtil.


La iniciativa arriba a Sant Cugat inspirada en el moviment 'Urban Knitting' i les accions del Dia Mundial del Teixir en Públic.

Punts d'activitat Teixim la Ciutat

- Plaça de Lluís Millet.
- Primer tram del carrer Valldoreix.
- Carrer de Valldoreix (entre Doctor Murillo i el carrer Riera).
- Carrer de Valldoreix amb Sant Antoni/ Façana Somewhere Cafè.
- Carrer de Villà - Cafè de la Mirta.
- Carrer de Villà (a prop de la Casa Badés).
- Carrer d'Àngel Guimerà cantonada amb carrer de Villà.
- Carrer de Villà (des de Safareigs fins al Museu del Tapís) - Taller Triangle.
- Pati d'entrada del Museu del Tapís Contemporani - Casa Aymat.
- Museu del Tapís Contemporani - Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.