Mossos d'Esquadra aconsella reforçar les portes dels trasters per evitar robatoris


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han engegat una campanya per aconsellar i informar els ciutadans sobre els robatoris als trasters. Segons la policia, les bicicletes són l'objecte més buscat pels lladres i avisen que els regals nadalencs també són un reclam. La desprotecció dels pàrquings i la feblesa de les portes converteixen els trasters en un objectiu fàcil i recurrent per a aquests robatoris ràpids i discrets. La mesura més eficaç, diuen, és instal·lar un pany extra a la part inferior de la porta del traster, per doblar la seguretat i evitar que hi entrin per sota.

Per evitar els alarmismes, transmeten un missatge de calma als veïns. El sotsinspector de Mossos d'Esquadra a la ciutat, Òscar Bartolomé, assegura que els robatoris a trasters no augmenten durant el Nadal ni a l'estiu.

Óscar Bartolomé

Hem de pensar que si tenim un objecte de valor hem d'adequar la porta del traster. Al Nadal normalement hi ha objectes amb més valor al traster.


Tot i descartar un augment de robatoris de cara a les festes nadalenquesa, admeten que el problema existeix de forma sostinguda durant tot l'any i avisen que es concentra sobretot als barris de construcció nova, amb grans pàrquings i allunyats del centre. El president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Antonio Lucas, reconeix que davant aquest tipus de robatoris molts veïns han optat per reforçar els trasters.

Antonio Lucas

S'està estenent l'ús del doble pany. A molt llocs hi han entrat més de dues vegades i sempre reben els mateixos.


A banda del doble pany de seguretat, la policia aconsella vigilar la porta del pàrquing quan s'hi entra i se'n surt en cotxe i recorda la importància de tancar bé els accessos i les sortides d'emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.