Els matrimonis disminueixen un 13% el 2013 a Sant Cugat


Temes relacionats

Els matrimonis a Sant Cugat s'incrementen un 11% el 2012 ( 9/des/13)

Sant Cugat lidera la taxa de nupcialitat en ciutats de més de 50.000 habitants (28/nov/12)

Vuit de cada 10 casaments al consistori es tramiten per Internet ( 4/gen/12)


  • Comparteix:

Les cerimònies catòliques segueixen per sota de les civils a Sant Cugat

Les cerimònies catòliques segueixen per sota de les civils a Sant Cugat

Els casaments han disminuït un 13,38% el 2013 a Sant Cugat respecte a l'any anterior, segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). Del total de matrimonis, un 74% s'ha dut a terme a través de cerimònies civils, un 25% han estat catòliques i un 1% mitjançant rituals d'altres religions. Sant Cugat ha acollit el 2013 set casaments entre persones del mateix sexe.

El 2013, un total de 330 persones van contraure matrimoni a Sant Cugat. D'aquestes, 239 cerimònies van ser exclusivament civils, 83 van ser catòliques i una amb rituals d'altres religions. El juny ha estat el mes en què s'han dut a terme més casaments a la ciutat, tot i que la majoria de cerimònies catòliques s'han desenvolupat al juliol.

Pel que fa a la nacionalitat dels nuvis de diferent sexe, només han crescut els matrimonis entre estrangeres i santcugatencs. Aquests han incrementat un 9,68%, mentre que les unions matrimonials entre santcugatenques i estrangers han disminuït un 16,6%. Malgrat tot, segueixen predominant els casaments amb de dos santcugatencs, que suposen un 78,18% del total. Aquest tipus d'unió, però, ha caigut un 15,13% respecte al 2012.

Els nuvis de diferent sexe d'entre 30 i 34 anys predominen entre el total de parelles que s'han casat. Un 79,2% de les persones que s'han casat eren solteres, un 19,81% estaven divorciades i un 0,92% eren vídues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.