La Fira de Santa Llúcia torna a la Rambla del Celler del 13 al 24 de desembre


Temes relacionats

La rambla del Celler fa créixer l'espai de la Fira de Santa Llúcia (15/des/13)


  • Comparteix:

La Fira de Santa Llúcia s'instal·larà a la Rambla del Celler

La Fira de Santa Llúcia s'instal·larà a la Rambla del Celler

La Fira de Santa Llúcia repetirà enguany ubicació a la Rambla del Celler, on s'instal·larà del 13 al 24 de desembre. La fira aplegarà les parades de l'associació Artesans de Sant Cugat, com també espais de gastronomia, amb productes nadalencs i floristeries.

Per segon any consecutiu, la Fira de Santa Llúcia s'ubicarà a la Rambla del Celler i obrirà les parades des de les deu del matí fins a les nou del vespre. Una de les membres d'Artesans Sant Cugat, Alícia Martín, ha explicat a Cugat.cat que, per a ells, aquesta fira és una de les més importants de l'any.

Alícia Martín

És la fira més important de l'any i hi posem molta il·lusió. Estarem tocant al carrer de Francesc Moragues del 13 al 24, des de les deu del matí fins a les nou del vespre.


Durant la resta de l'any, l'associació d'Artesans de Sant Cugat ofereix cada segon dissabte de mes el seu habitual mercadet. Ho fa a la plaça dels Quatre Cantons de deu del matí a nou del vespre. Per premiar la fidelització de l'assistència de públic, l'entitat ofereix durant aquestes jornades tallers gratuïts dirigits als infants des de les dotze del migdia i fins les dues de la tarda. A més, se sorteja sempre una peça d'un artesà valorada en 50 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.