La Fira de Santa Llúcia repeteix a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

La Fira de Santa Llúcia s'instal·la a la Rambla del Celler

La Fira de Santa Llúcia s'instal·la a la Rambla del Celler

La Fira de Santa Llúcia repeteix enguany ubicació a la Rambla del Celler, on està instal·lada fins al 24 de desembre. La fira aplega les parades de l'associació Artesans de Sant Cugat, com també espais de gastronomia, amb productes nadalencs i floristeries. La Floresta i les Planes també ofereixen parades i diverses activitats aquest dissabte.

Per segon any consecutiu, la Fira de Santa Llúcia s'ubica a la Rambla del Celler i obre les parades des de les deu del matí fins a les nou del vespre. Una de les membres d'Artesans Sant Cugat, Alícia Martín, ha explicat a Cugat.cat que, per a ells, aquesta fira és una de les més importants de l'any.

Alícia Martín

És la fira més important de l'any i hi posem molta il·lusió. Estarem tocant al carrer de Francesc Moragues del 13 al 24, des de les deu del matí fins a les nou del vespre.


Durant la resta de l'any, l'associació d'Artesans de Sant Cugat ofereix cada segon dissabte de mes el seu habitual mercadet. Ho fa a la plaça dels Quatre Cantons de deu del matí a nou del vespre. Per premiar la fidelització de l'assistència de públic, l'entitat ofereix durant aquestes jornades tallers gratuïts dirigits als infants des de les dotze del migdia i fins les dues de la tarda. A més, se sorteja sempre una peça d'un artesà valorada en 50 euros.

La Floresta obre les parades a la Plaça de l'estació des de les deu del matí fins a les cinc de la tarda. A les dues del migdia s'ha organitzat un dinar de carmanyola, i a les sis de la tarda hi haurà una xocolatada infantil.

Les Planes situa la Fira de Santa Llúcia i el Missatger Reial que recollirà les cartes per als Reis Mags d'Orient a la plaça Coll Creu d'en Blau de les Planes. Les parades d'artesans estaran obertes de deu del matí a dues del migdia, a dos quarts de dotze del migdia hi haurà una xocolatada infantil que s'acompanyarà a les dotze amb un espectacle d'animació. El Missatger Reial farà la recollida de cartes a la una del migdia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.