Cugat.cat publica aquest dilluns la càpsula audiovisual del segon taller de cuina que ha organitzat conjuntament amb Cookiteca, centrat en receptes energètiques i naturals. En aquest vídeo, els usuaris poden veure com s'elaboren alguns plats adients per no passar gana durant unes hores com la crema de carbassa i canyella, i l'hamburguesa de mill amb fruits secs i llavors, entre d'altres.
A més, aquest dilluns ha tingut lloc el tercer taller de cuina, que ha mostrat als participants com elaborar dolços sense gluten per a persones celíaques. El pastís de pastanaga amb glacejat de llimona, els dolços de gerds i els 'cupcakes' de xocolata són les receptes que s'han tractat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.