La campanya 'Santcugalidaritat' obté una bona resposta en la seva 1a edició


Temes relacionats

La Botiga al Carrer tindrà versió de Nadal el dissabte 13 de desembre ( 6/nov/14)


  • Comparteix:

Bona resposta a la campanya 'Santcugalidaritat', organitzada per Sant Cugat Comerç (StC), que ha culminat aquest dissabte. És la primera vegada que l'associació comercial impulsa una campanya solidària que combina l'esport i la vessant benèfica. De fet, els participants que han comprat la samarreta solidària d'aquesta iniciativa han pogut gaudir de classes de ioga i zumba. Els diners recaptats es destinaran a Oncolliga, Infinits Somriures, l'Associació de familiars malalts d'Alzheimer i el menjador social de l'Església Evangèlica.

L'esport i la solidaritat s'han unit a la plaça d'Octavià amb la campanya 'Santcugalidaritat'. Des del 4 de novembre, les botigues de l'Associació Sant Cugat Comerç han posat a la venda un miler de samarretes esportives a un preu de 10 euros, amb les quals aquells que hi han col·laborat han pogut participar en les classes de ioga i zumba organitzades aquest dissabte.

De fet, durant tota la jornada l'associació ha venut prop de 70 samarretes, tot i que el recompte final de diners recaptats se sabrà aquesta setmana. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha valorat la participació de tots els assistents i ha explicat que s'ha triat l'esport com a element d'unió, ja que tothom s'anima amb aquest tipus de propostes.

Maite Pérez

Sempre que es poden combinar coses de la ciutat molt millor, entre tots arrosseguem més gent. Últimament l'esport està molt de moda, i vam pensar ser solidaris juntament amb l'esport.


Els diners recaptats amb les samarretes es destinaran a Oncolliga, Infinits Somriures, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i el menjador social de l'Església Evangèlica. Una de les membres d'Infinits Somriures, Clàudia Arús, ha agraït a l'associació comercial la posada en marxa d'aquesta iniciativa i ha demanat que la gent se solidaritzi amb totes les entitats.

Clàudia Arús

Participem en aquesta iniciativa. Sempre que es fan aquests tipus d'activitats al poble animem els nostres membres a participar-hi.


'Santcugalidaritat' té la participació del Junior i La Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.