Sant Cugat se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una pedalada

Imatge d'arxiu d'una pedalada

Sant Cugat s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb diversos tallers i activitats per a la divulgació. La 6a edició d'aquesta iniciativa prendrà forma a la ciutat amb set propostes que es desenvoluparan fins a finals de mes.

La 6a Setmana Europea de la Prevenció de Residus es desenvolupa fins al 30 de novembre i aplega a tot Catalunya 782 activitats organitzades per 175 entitats. L'objectiu és donar a conèixer les estratègies de reducció de residus, fomentar les accions sostenibles, difondre bones pràctiques i canviar el comportament ciutadà.

Amb aquest mateix repte, Sant Cugat ha programat diverses activitats que es repartiran durant la setmana.

Activitats locals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

- L'establiment Caprabo de la Rambla del Celler organitza durant la setmana la campanya de conscienciació 'Donem una segona vida a la roba i les sabates', que busca fomentar el reciclatge dels residus tèxtils.

- L'Oficina Sostenible de Sant Cugat proposa un taller per prevenir el malbaratament alimentari. L'activitat és aquest dimecres a partir de dos quarts de set de la tarda al Casal de TorreBlanca.

- En el programa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), el Casal de Mira-sol acull aquest divendres a les cinc de la tarda una nova sessió del Servei de autoreparació d'aparells de la llar i peces tèxtils.

- Descobreix Sant Cugat en bicicleta arriba aquest dissabte de la mà de l'establiment VAIC i Cíclica Associació. La bicicletada popular donarà el tret de sortida a les onze del matí del Casal de Mira-sol.

- Reutilitzar més, llençar menys és el mercat de segona mà que la botiga local d'Engrunes posa en marxa durant aquesta setmana. La proposta s'afegeix a la campanya 'Contra el canvi climàtic, jo reutilitzo. I tu?' que també impulsa Engrunes i que proposa calcular les emissions que cada persona pot evitar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.