Cal Temerari busca suports per convertir-se en un espai multitudinari


Temes relacionats

Cal Temerari preveu obrir les portes a principis de l'any vinent (19/oct/14)

Neix Cal Temerari, un espai autogestionat obert a la participació popular ( 8/set/14)


  • Comparteix:

Cal Temerari s'ha presentat a la societat aquest diumenge amb una cercavila que ha buscat sumar socis per ser un projecte aglutinador d'iniciatives transformadores de la ciutat. L'espai autogestionat està ultimant els tràmits per iniciar les obres d'adequació per obrir les portes a principis de l'any vinent.

Cal Temerari ha nascut com un espai autogestionat i comú per a totes aquelles iniciatives transformadores del teixit associatiu que tenen lloc a Sant Cugat.

Fins ara, l'assemblea promotora està integrada per una trentena de persones, però l'objectiu és que el projecte es converteixi en un espai multitudinari a la ciutat, com ha destacat el membre de Cal Temerari, Albert Artigues.

Albert Artigues

Ens agradaria ser un projecte multitudinari que aglutini totes les iniciatives del teixit associatiu que creuen en una societat diferent i són transformadores.


Per això els 'temeraris' han sortit aquest diumenge al carrer per donar a conèixer el seu projecte i sumar socis, que facin les seves aportacions econòmiques, però que també siguin membres actius d'aquest espai. A més, els impulsors tenen previst iniciar una campanya de micromecenatge.

De moment, Cal Temerari disposa d'un crèdit d'uns 140.000 euros atorgat per la cooperativa Coop57 que servirà per finançar les obres d'adequació dels prop de 360 metres quadrats de què disposa aquest edifici del carrer de Plana de l'Hospital. La intenció és obrir les portes a principis de l'any vinent. Serà llavors quan Cal Temerari es converteixi en un paraigua per a les iniciatives transformadores de la ciutat, a més d'oferir un espai gastronòmic en la seva planta baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.