Sant Cugat commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere


  • Comparteix:

Cartell de la campanya d'enguany

Cartell de la campanya d'enguany

Sant Cugat commemora entre aquest dimarts i el 14 de desembre el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Un punt d'informació a la plaça d'Octavià, un taller de textura i una taula rodona sobre la Bíblia són els actes destacats de la primera jornada. L'Ajuntament i els establiments de les associacions Sant Cugat Comerç (StC) i Centre Vila impulsen, a més, una campanya de sensibilització i informació contra la violència masclista amb la difusió de la línia d'atenció 900 900 120.

'Obre els ulls' és el lema d'enguany del programa del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que es commemora aquest dimarts. A partit de les dotze del migdia i fins les vuit del vespre hi haurà un punt d'informació a la plaça d'Octavià. A les sis de la tarda, el Museu del Tapís Contemporani - Casa Aymat ofereix el taller 'Teixim contra la violència' i a un quart de vuit del vespre la Casa de Cultura acull la taula rodona 'Bíblia i igualtat'?

El programa es desenvoluparà fins al 14 de desembre i tindrà altres propostes com el concert 'Almas gemelas', que la cantant Luz Casal oferirà al Teatre-Auditori divendres. A més, el CPA acollirà dissabte l'actuació del grup de gospel Esencia Viva.

En total, Sant Cugat acollirà una dotzena d'activitats que busquen la presa de consciència davant les situacions de violència de gènere.

L'Ajuntament presenta aquest dimecres l'informe anual d'impacte de la violència contra les dones a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.